Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 aprilie 2014

MĂREŞTE PUTEREA AUTORITĂŢII TALE folosind Mushti Mudra- yoga terapeutică




Când conştientizăm importanţă propriei persoane în fluxul creativ al vieţii, orice obstacol poate fi învins şi orice proiect realizat. 

Mushti Mudra ajută în acest sens

Prezentarea în format video a tehnicii este pe



Una dintre cele mai importante caracterisţi ale unei persoane autoritare este capacitatea de a face un management corect al agresivităţii sale. Agresivitatea nu este nici bună nici rea. Este pur si şimplu energie activată puternic. Persoana autoritară are capacitatea de a o controla, fără s-o blocheze.  

Blocarea agresivităţii are efecte negative, pentru că această energie va scăpa pe alte căi, unde va produce efecte imprevizibile. Aceasta este cauza a multor îmbolnăviri, chiar la nivel fizic.

A fi autoritar înseamnă şi capacitatea de a folosi forţa, ăn stare de calm, orientând-o spre scopuri creative, benefice.

Mushti Mudra este utilă pentru eliberarea emoţiilor violente, ajutor pentru digestie și de vindecare a constipației.

Mushti este un cuvânt sanscrit cu sensul de mână, sau pumn închis.

Corpul nostru reacţionează în mod natural la emoţiile negative, cum ar fi furie, frustrare, iritare și teamă, determinându-ne să ne strângem degetele în pumn. Ne ajută astfel să scăpăm de emoțiile negative acumulate. Ori de câte ori în stres și furie, pui mâinile în formă de Mushti mudra, vei simți diferența în doar cinci minute după practicarea ei.

Strânge degetele într-un pumn. Degetul mare ar trebui să fie peste 3 degete (vezi imagine).

Acesta activează, de asemenea, ficatul și stomacul, facilitează digestia şi vindecă constipaţia.

Practică-o timp de zece minute după ce ai mâncat. Aceasta va îmbunătăți digestia.

Sugestie de ajutor: Nu bea apă imediat după masa. Poţi să bei aproximativ după o jumătate de oră de la terminarea mesei.

Obiectivul meu, prin materialele prezentate şi prin acţiunile de training, este cel de informare. Fiecare beneficiar al informațiilor primite de la mine îşi va asuma responsabilitatea legat de modul în care le va folosi.


Oxana Covaci 
 - instructor tehnici psihoenergetice

Pentru informaţii suplimentare: E - mail oxcmai@yahoo.com, tel 0721333929

Sedinţele individuale se pot realiza şi la distanţă prin camera web. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu