Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 ianuarie 2015

De ce informaţiile de bază despre EFT sunt date gratuit?

Multe persoane m-am întrebat dacă fac cursuri sau dacă pot să vând suport de curs pentru tehnicile energetice despre care vorbesc aici pe pagină.
La cursuri se predau informaţii teoretice, dar schimbările veritabile la nivel personal se obţin prin intervenţie practică asupra ceea are fiecare specific. Eu lucrez individual şi nu fac deocamdată cursuri în grup.

Teoretc, pe ce se bazează succesul tehnicilor energetice am explicat în cartea pe care am scris-o. şi fragmentar, dau şi aici informaţii, atât cât se poate. Tehnici energetice public din plin aici pe pagina FB, unde mi-am făcut de fapt o bibliotecă.

Pentru EFT (tehnica de eliberare emoţională) am făcut un rezumat doar de 15 pagini pe care oricine îl poate citi pe blog. În 15 minute execuţia fizică a tehnicii poate fi învăţată. Pornind deja de la ceea ce scrie acolo oricine poate începe practicarea EFT şi se pot obţine rezultate imediate pentru probleme curente.
Asta este cea mai bună publicitate pentru tehnica şi tocmai de aceea operatorii EFT dau informaţiile gratis. Pentru că funcţionează dacă este aplicată, chiar dacă nu crezi în ea.
Cu EFT se lucrează pe specific şi se începe cu ceea ce este la suprafaţă. Asta poate face oricine, chiar dacă nu este specialist, doar orientându-se după bunul simţ. Nu produce reacţii adverse şi activează mecanismul de autoreglare şi protecţie, naturală.

Singura reacţie neprevăzută ar fi dată de faptul că dacă ai dat deja subconştientului mesajul că eşti dispus/ă să elimini greutăţile, după ce le-ai eliminat la un nivel, el scoate la suprafaţă şi blocaje pe care le-a ţinut ascunse, pentru care până acum nu a avut puteri de intervenţie.
În aceste condiţii, de multe ori clientul nu se mai descurca singur, se blochează dacă problemele sunt prea complexe şi nu are cunoştinţe despre funcţionarea psihicului uman. Are nevoie de suport şi apelează la un operator pentru suport şi şedinţe individuale.

Limbajul este foarte important în EFT. Stimulând sistemul energetic, pentru eliminarea blocajelor şi pentru activarea de noi soluţii trebuie folosit un limbaj adecvat. Asta este partea cea mai grea în învăţarea acestei tehnici. Aici trebuie lucrat serios.

Mulţi dintre specialiştii în EFT au realizat şi materiale pentru această parte, care deja sunt vândute pe bani. Aici de obicei dau formule verbale cheie care pot fi nişte sugestii despre felul în care ar trebui să lucrezi cu tine. Este de fapt programare neurolingvistică. Şi dacă găseşti formulă magică care ţi se potriveşte, rezultatele pot fi spectaculoase.

Doar că sufletul tău vrea să-şi exprime propriul adevăr, aşa că cel mai potrivit cuvânt de vindecare pentru tine, este chiar cuvântul tău. Un specialist te poate ajuta să descoperi exact acest cuvânt, în forma cea mai autentică. Aici este centrul de creaţie personală şi nimeni nuo  poate spune mai bine decât o spui tu pentru tine.

Prin bunul simţ ştim deja că vorbim cu altcineva, ne auzim mai bine pe noi înşine, adică ideile se clarifică. Dar un specialist poate conduce dialogul şi spre acele aspecte pe care subconştientul tău, în virtutea unor regului asumate în trecut, vrea să le ascundă. Din experienţa mea, aici sunt cele mai multe probleme şi de cele mai multe ori avem nevoie de o persoană de suport în munca de dezvoltare personală.
O să dau un exemplu că să-ţi faci o idee despre felul în care funcţionează relaţia EFT – subconştient. Un fost client, care deja ştia cum să folosească EFT a avut o ceartă urâtă cu tatăl său, care chiar a făcut ceva ce trebuia stopat. L-a învins pe tatăl său, a pus treburile în ordine, apoi a făcut EFT pentru a elimina starea psihică negativă care a acompaniat tot evenimentul. Cât de cât s-a calmat, dar tensiunea nu trecea de tot, aşa cum ştia deja că ar trebui să treacă. Atunci mi-a cerut o consultaţie şi  am discutat despre poziţia sa faţă de tatăl său. A conştientizat că se punea încă în poziţie infantilă şi că subconştientul său îi transmitea un mesaj de genul că nu ar trebui să se certe cu tatăl său, indiferent ce motiv ar avea. Şi totuşi, din postura de adult el avea dreptate. Aşa că după ce a renegociat cu subconştientul său, tensiunea a dispărut de tot. Dar iniţial, el singur nu-şi dădea seama de asta. Ştim cu toţi că mai repede vedem dezordinile altora, decât pe ale noastre.

Cam asta ar fi deocamdată legat de acest subiect. Am vrut să fiu sinceră şi să clarific subiectul, pentru că fiecare dintre noi urmăreşte un interes. E bine când direcţiile intereselor noastre se întrepătrund şi obţinem  câştig – câştig.

Pe acest link se află informaţii despre modul de utilizare a tehnicii
EFT - curs rapid
http://perspectivaenregetica.blogspot.ro/2015/01/eft-curs-rapid.html

Pe acest link se află un video în care arăt cum se face stimularea punctelor energetice
EFT - Tehnica de Eliberare Emotionala - modalitatea de execuţie
https://www.youtube.com/watch?v=UDZNwf7LfJM


Pentru a lucra împreună pe problemele tale mă poti contacta. Împreună putem afla care tehnică energetică este cea mai eficientă pentru tine, în funcţie de starea în care te afli în prezent şi în raport cu obiectivele pe care le urmăreşti. 

Şedinţele de terapie folosind tehnicile energetice pot fi executate şi on line, folosind cameră web.

Pentru contact este suficient să-mi scrii un mesaj privat, pe pagina mea de FB, sau pe mail oxanacovaci@gmail.com.


Oxana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu