Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 noiembrie 2013

MASAJUL ENERGETIC și programarea sistemului energetic

Corpul tău ştie care este forma sa sănătoasă. O are înscrisă în sistemul energetic. Doar greutăţile vieţii îl fac să se abată de la această formă, care îi susține starea de bine. Și, uneori poate apărea chiar şi boala. Îi poţi aduce aminte de starea originală de sănătate prin masajul energetic.
 
Ce înseamnă masajul energetic?
 
Acest tip de masaj respectă cerinţele energetice al corpului uman. Şi depinde, în primul rând de modul în care cel care îl execută, poate simţii tensiunile subtile pe care le transmite corpul clientului.
 
Acum, modalitățiile de execuție a acestui tip de masaj sunt multe și depind de instrucția și talentul terapeutului. Eu, aici,  prezint felul în care eu execut această intervenție: tehnici clasice de masaj, îmbinate cu masajul fără contact, cu o metoda de activare a circuitelor energetice prin polaritate şi stimularea punctelor reflexogene.
 
Ce se poate obţine prin acest tip de masaj?
 
  • Relaxare,în primul rând. ME este o tehnică delicată, dar foarte profundă de eliminare a stresului.
  • Forţă, stare de bine, armonizare şi echilibrare.
  • Menținerea în formă a aspectului fizic (are efect terapeutic pentru piele , riduri, celulită, etc.).
  • Prevenirea bolilor.
  • Tratament alternativ, non invaziv, atunci când există deja o problemă de sănătate.
  • Reprogramare energetică de eliminare a comportamentelor energetice ce întrețin boala și restabilirea comportamentului sănătos.
  • Cu persoanele care solicită psihoterapie, folosesc masajul energetic, ca tehnică de suport pentru eliminarea empțiilor și gandurilor negative. Funcționează foarte eficient pentru eliminare schemelor mentale profunde, ce își au originile în mica copilărie, sau chiar în perioada intrauterină.
 
Reprogramarea energetică este beneficiul cel mai important, pentru că asigură stabilizarea stării de bine obţinute. Desigur că este nevoie de mai multe şedinţe pentru a reînvăţa corpul să susţină schema energetică sănătoasă, dacă a funcţionat mai mult timp în schema unei boli.
 
RESPONSABILITATE
 
Acest tip de intervenţie, util pentru îngrijirea personală, nu substituie tratamentul prescris de medic, chiar dacă pentru anumite afecţiuni, foarte repede poate dispărea nevoia de tratament medicamentos. Însă fiecare client trebuie să-şi asume responsabilitatea, menţinând şi legătura cu medicul curant, dacă este nevoie.
ME – așa cum îl practic eu, nu este un tratament orientat spre simptom, dar realizând stimularea şi armonizarea sistemului energetic în ansamblu, dispar şi simptomele unor boli. Uneori chiar foarte repede. Iar rezultatele obţinute sunt de durată.
 
Tratamentul energetic activează capacitatea naturală a corpului de auto-vindecare și este eficient în :
  • Eliminarea oboselii,
  • Menținerea stării de bine fizic și psihic,
  • Stimularea sistemului imunitar,
  • Eliminarea durerilor corporale de orice tip,
  • Reglarea sistemului hormonal,
  • Eliminarea toxinelor, etc…
  • …spus mai concret, am verificat eficiența tehnicii începând cu banalele, dar supărătoarele răceli, astm, sinuzite, eliminarea celulitei, alergii, dureri de stomac, dureri articulare, sau alt tip de dureri corporale, metabolism încetinit,etc…până la masajul bebelușului în primele zile după naștere....Practicate consecvent, prin tehnicile energetice se pot elimina chiar șI boli grave. O știu din exepriența personală... le-am folosit pentru a ieși din starea de boală și le practic și acum pentru întreținerea stării de sănătate.
 
OBS. Clienții care doresc să lucreze constant cu tehnicile energetice pentru întreținerea sănatății, primesc exerciții, foarte simple, pe care le pot executa acasă și singuri. Deși sunt foarte simple și este nevoie doar de 10 minute pe zi pentru a le executa, aceste exerciții sunt foarte eficiente pentru  reprogramarea sistemului energetic.
 
Am intenția să și filmez exercițiile – material de suport pentru învătarea lor. Pentru că, deși sunt foarte simple, execuția trebuie făcută corect, pentru a obține beneficiul dorit.
 
Oxana Covaci – Timișoara - tel. 0721333929

E-mail    oxcmai@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu